Для виготовлення використовується кілька сортів гірких і солодких яблук: Біскет, Бедан, Пті Жолі та Сен-Мартен. Витримується в середньому п'ять років у невеликих дуб...
Яблучний та грушевий дистилят, підготовлена вода, харчовий барвник – цукровий колер I простий (карамель E150a), цукор.
Незважаючи на те, що ми докладаємо всіх зусиль, щоб вся інформація про продукти була актуальною і правильною, фото товару і опис товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації завжди звертайте увагу на реальний товар, читайте етикетку на продукті і не покладайтеся лише на інформацію, представлену на нашому сайті. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.