Яловичина з сиром
Кількість порцій - 4
Час приготування - 3 г

Яловичина з сиром

Приготування мяса – це ціле мистецтво, а коли головним компонентом є яловичина, то це взагалі верх кулінарних шедеврів. Така страва стане прикрасою будь-якого святкового столу. Яловичина, як основний компонент страви, містить добре засвоюванні білки, що прекрасно розчиняються організмом, тому це м'ясо повинне бути присутнє в раціоні кожної людини. Крім того, яловичина містить багато макро та мікроелементів, вони необхідні людині, бо зміцнюють її здоров'я. Вдалим доповненням до цього корисного продукту є не менш смачний запашний сирок та мариновані перчики в курячому бульйоні. Духмяні спеції наповнять ароматом нашу страву і ви зможете отримати максимум користі та поживної цінності від справжнього кулінарного шедевру.

Інгредієнти

  • Рослинна олія - 2 ст. л.
  • Яловичина - 1,3 кг.
  • Маринований перець - 1 банка
  • Яловичий бульйон - 4 чашки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Кмин - 1 ст. л.
  • Червоний перець - 2 ч. л.
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Перець чілі - 3 шт.
  • Кукурудзяне борошно - 4 чашки
  • Курячий бульйон - 6 чашек
  • Вода - 3 стакани
  • Сир тертий - 2 стакана
  • Крупа пшенична - 200 г.

Етапи приготування

  • 01

    Для того, щоб приготувати м'ясо, розігріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на сильному вогні. Додати м'ясо і тушкувати до золотистої скоринки протягом 1 хвилини, потім додати перець, м'ясний бульйон, часник, кмин і мелений червоний перець. Перемішати, потім довести до кипіння.

  • 02

    Зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і тушкувати протягом 2,5 -3 годин, або поки м'ясо не стане пухким. При необхідності можна додавати м'ясний бульйон.

  • 03

    Тепер приготувати кашу. Для цього розігріти 1 столову ложку олії і додати нарізану кубиками цибулю, болгарський перець, перець чилі і смажити протягом п'яти хвилин або близько того. Закинути туди крупу, потім залити курячим (або яловичим) бульйоном і водою.

  • 04

    Перемішати, потім довести до кипіння. Тепер зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і варити протягом 1 години, періодично помішуючи. Зняти з вогню і перемішати з тертим сиром.

  • 05

    Подавати кашу з яловичиною зверху. Для краси яловичину з сиром можна посипати зеленою цибулею або петрушкою.