Севіче з сібаса
Кількість порцій - 2
Час приготування - 25 хв

Севіче з сібаса

Якщо хочеться урізноманітнити рибне меню і приготувати щось пікантне, незвичайне і корисне, то перуанська страва під назвою севіче - те, що потрібно. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує зробити її з сібаса - білої риби з ніжним м'ясом, в якому мінімум кісток і калорій, а також особливий маринад до нього.

Інгредієнти

  • Сібас (філе) - 300г
  • Червона цибуля - 60г
  • Батат (відварений) - 150г
  • Кінза - 35г
  • Чилі халапеньйо - 25г
  • Морська сіль - за смаком
  • Паста чилі - 10г
  • Лайм - 280г
  • Імбир свіжий - 10г
  • Часник - 5г

Етапи приготування

  • 01

    Приготуйте маринад «тигрове молоко»: змішайте нарізані часник, імбир, 15 г кінзи, сік лайму. Дайте трохи постояти, процідіть, додайте сіль і пасту.

  • 02

    Шматочки філе викладіть в миску і посоліть, залиште ненадовго. Додайте маринад і залиште ще на пару хвилин.

  • 03

    Зваріть батат

  • 04

    Змішайте мариновану рибу з дрібно нарізаною цибулею, бататом, чилі та кінзою. Подавайте!