Крюшон
Кількість порцій - 15
Час приготування - 2 г

Крюшон

Ми так багато працюємо і так мало розслабляємося і відпочиваємо. Ми звикли, що якщо люди розслабляються за допомогою алкоголю, так це повинні бути міцні напої, від яких на ранок болить голова. А ми пропонуємо вам спробувати напій, який освіжає і розслабляє, але при цьому смачний і не несе за собою неприємних наслідків. Приготуйте крюшони! Ці напої роблять з самих різних вин, в які додають свіжі або ж консервовані фрукти, ягоди. Подавати їх потрібно в холодному вигляді. Без сумніву такі напої зберуть у вашому будинку веселу компанію чудових людей, а ви після такого приготування станете гуру в області кулінарії. Для дітей також можна приготувати крюшони. Замість вина і шампанського використовуйте соки і газовану мінеральну воду.

Інгредієнти

  • Шампанське - 1 пляшка
  • Персик - 2 шт.
  • Полуниця - 500 г.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Біле вино - 1 бутилка
  • Черешня - 200 г.

Етапи приготування

  • 01

    Шампанське заздалегідь поставити в холодильник. Приготувати лід. Полуницю ретельно перебрати, вимити й обсушити. Кілька красивих ягід відкласти для прикраси. Покласти полуницю в миску, присипати цукром. Поставити в холодильник на 1 годину, щоб полуниця дала сік.

  • 02

    Персики і черешню вимити, обсушити. Персики розрізати навпіл, видалити кісточку, а потім нарізати часточками. З черешні кісточки можна не видаляти.

  • 03

    Вийняти полуницю з холодильника і перелити разом з соком, що виділився в крюшонницю. Покласти персики і черешню. Влити сухе вино і знову поставити в холодильник мінімум на 1 год

  • 04

    Перед подачею на стіл додати в крюшонницю відкладену полуницю. Влити холодне шампанське. Покласти в келихи по кілька шматочків льоду і розлити крюшон.