Вже одна назва торта говорить сама за себе. Адже всі ми знаємо цей м'який і ніжний смак дитинства. Так приємно було їсти тортик, запиваючи його чашкою чаю або молока. Напевно, немає людини, яка б не коштувала торт "Медовик". І більшість скаже, що торт дивовижний. Якщо ж назва торта викликає у вас не дуже приємні асоціації, мабуть, Ви куштували "неправильний" "Медовик". Для любителів і поціновувачів пропонуємо рецепт цього м'якого десерту. Спробуйте, він сподобається навіть тим, хто не любить мед.
Мед нагріти, додати в нього розтоплене вершкове масло, добре перемішати, всипати цукор, покласти імбир і все ретельно розмішати.
Додати яйця, гвоздику, корицю і поступово, помішуючи, всипати борошно.
Потім тісто добре вимісити, розкатати завтовшки в 1 см, нарізати шматками і викласти їх на розігріте, змащене маслом деко. Випікати в духовці при температурі 180-200°C.
Окремо збити вершки, окремо сметану зі згущеним молоком. Потім все акуратно перемішати і змастити коржі.