Маринади з молочними продуктами по праву входять до п'ятірки кращих маринадів для м'яса. Маринад для м'яса з йогурту принесе користь травному тракту додатковою порцією молочнокислих бактерій, що поліпшують засвоєння їжі. У цьому рецепті в якості основних інгредієнтів маринаду пропонується використовувати натуральний йогурт і оливкове масло. А наявність у складі маринаду такої пікантної добавки, як натертий на тертці шматочок кореня свіжого імбиру внесе свою смакову нотку. Імбир за смаком не схожий ні на один продукт: у кореня цієї рослини гостро-солодкий і тонізуючий смак і запах, які тільки виграють від запропонованого в цьому рецепті поєднання з куркумою і меленим чорним перцем.
Змішати йогурт з оливковою олією.
Додати мелену куркуму, перець чорний мелений, натертий на тертці імбир і все ретельно перемішати.
Залишити на 2-4 години.