Імбирний маринад з йогурту до м'яса
Кількість порцій - 1
Час приготування - 10 хв

Імбирний маринад з йогурту до м'яса

Маринади з молочними продуктами по праву входять до п'ятірки кращих маринадів для м'яса. Маринад для м'яса з йогурту принесе користь травному тракту додатковою порцією молочнокислих бактерій, що поліпшують засвоєння їжі. У цьому рецепті в якості основних інгредієнтів маринаду пропонується використовувати натуральний йогурт і оливкове масло. А наявність у складі маринаду такої пікантної добавки, як натертий на тертці шматочок кореня свіжого імбиру внесе свою смакову нотку. Імбир за смаком не схожий ні на один продукт: у кореня цієї рослини гостро-солодкий і тонізуючий смак і запах, які тільки виграють від запропонованого в цьому рецепті поєднання з куркумою і меленим чорним перцем.

Інгредієнти

  • Натуральний йогурт - 300 г.
  • Оливкова олія - 5 ст. л.
  • Куркума - 1.5 ч. л.
  • Мелений чорний перець - за смаком
  • Шматочок кореня свіжого імбиру - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Змішати йогурт з оливковою олією.

  • 02

    Додати мелену куркуму, перець чорний мелений, натертий на тертці імбир і все ретельно перемішати.

  • 03

    Залишити на 2-4 години.