Кращі рецепти від "МастерШеф"
Вмикаємо духовку. Очищуємо картоплю, цибулю та часник.
Шинкуємо кружечками картоплю на терці та залишаємо у мисці з водою.
Готуємо вершковий соус для гранету. Обсмажуємо часник. Додаємо лавровий лист, вершки та доводимо до кипіння. Приправляємо спеціями. Натираємо сир для гратену.
Змазуємо маслом форму для запікання і викладаємо картоплю. Заливаємо соусом та ставимо у духовку.
Розбираємо курку. Очищене філе супрем обмотуємо харчовою плівкою та залишаємо на столі.
Грибний соус Дюксель. Обсмажуємо дрібно порізану цибулю-шалот та гриби, додаємо петрушку, спеції.
Фаршируємо начинкою Дюксель куряче філе.
Достаємо гратен з духовки, посипаємо тертим сиропом і відправляємо назад запікатися.Паралельно обсмажуємо філе до яскравої скоринки і також відправляємо у духовку.
Готуємо соус Бешамель.
Дістаємо з духовки куряче філе та гратен.
На фото можете бачити варіант подачі.