Омлет по-італійськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Омлет по-італійськи

Не дивно, що така страва як омлет, поширився по всіх країнах світу. Адже будь-яка людина може приготувати його, маючи головний інгредієнт - яйця. У кожній країні існують не тільки якісь особливості приготування, але і назви також різняться. Наприклад в Іспанії омлет називають або просто «тортілла» (tortilla), або уточнююче «тортілла де пататас» (tortilla de patatas). Сама назва вже натякає на присутність картоплі в рецепті. Італійці називають омлет - фріттата. Вона може містити овочі, сир, ковбаси, гриби, і навіть пасту! В Італії в омлет Не додають тільки ті інгредієнти, які містять багато рідини, окремий підхід потрібен і до помідорів. Ми ж пропонуємо вам спробувати рецепт солодкого омлету, який зможе підняти настрій не тільки дітям, але й дорослим.

Інгредієнти

  • Яйця курячі - 10 шт.
  • Вершки - 450 мл.
  • Малинове варення - 100 г.
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Вершкове масло - 2 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Перемішати всі продукти для соусу, поставити на повільний вогонь, проварити до загустіння і прибрати з плити.

  • 02

    Можна додати в соус при варінні цедру апельсина або лимона і ванілін.

  • 03

    Збити яйця з молоком, спекти тонкі омлети-млинці.

  • 04

    Гарячі млинці змастити варенням і скласти в трикутнички.

  • 05

    Полити омлети-трикутники приготованим соусом і подати до столу.