Омлет по-віденськи
Кількість порцій - 3
Час приготування - 20 хв

Омлет по-віденськи

Ніхто не буде сперечатися, що яйця універсальний і дуже корисний продукт. Яйця додають в дуже велику кількість страв, які без цього інгредієнта будуть неповними, а то і зовсім несмачними. Яйця багаті на вітаміни, без яких наш організм не може обійтися. Наприклад вони сприяють зміцненню кісткової тканини, саме через присутність у своєму складі вітаміну D, який допомагає в засвоєнні кальцію, який в свою чергу дуже необхідний організму для формування міцного і здорового скелета. Також яйця корисні для м'язів, тому що містять білок, який бере участь у побудові м'язової тканини, він є навіть більш ефективним, ніж білок молочних продуктів або яловичини.

Інгредієнти

  • Яйця курячі - 7 шт.
  • Помідори свіжі - 6 шт.
  • Молоко - 1 стакан
  • Борошно - 3 ст. л.
  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Зелень - за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Помідори викласти на деко і запекти, потім протерти через сито або, очистивши від шкірки, довести до стану пюре.

  • 02

    В томатне пюре додати сирі яйця, борошно, молоко, поперчити і посолити, перемішати все до однорідності.

  • 03

    Вилити суміш на сковорідку з розтопленим вершковим маслом і готувати омлет з двох сторін. Перед подачею скласти омлет навпіл і посипати зеленню.