Цибулевий суп - це максимальна кількість корисних інгредієнтів в одній тарілочці. Головний компонент цієї страви - цибуля - наситить ваш організм вітамінами А, В і С, а також кальцієм, залізом, магнієм і фтором. Потрібно пам'ятати, що сік ріпчастої цибулі є природним антибіотиком. Тому суп стане відмінним помічником в холодну і сиру погоду. Також цибулевий суп сприяє схудненню, оскільки цибуля сприяє поліпшенню травлення. Інший компонент - селера - також подарує вам не менше вітамінів. Вона є джерелом дієтичної клітковини, бореться з ожирінням, а також багата на необхідні вітаміни. Цю страву можна вживати в необмежених кількостях, і вона принесе вашому організму лише користь.
Всі овочі дрібно нарізати, залити водою і варити.
Після закипання потримати суп на середньому вогні ще 10 хв.
Потім зробити маленький вогонь і зачекати, поки овочі не стануть м'якими.
Добре розмішати, додати сіль, перець за смаком.
Прикрасити зеленню.