Суп із цибулі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Суп із цибулі

Цибулевий суп - це максимальна кількість корисних інгредієнтів в одній тарілочці. Головний компонент цієї страви - цибуля - наситить ваш організм вітамінами А, В і С, а також кальцієм, залізом, магнієм і фтором. Потрібно пам'ятати, що сік ріпчастої цибулі є природним антибіотиком. Тому суп стане відмінним помічником в холодну і сиру погоду. Також цибулевий суп сприяє схудненню, оскільки цибуля сприяє поліпшенню травлення. Інший компонент - селера - також подарує вам не менше вітамінів. Вона є джерелом дієтичної клітковини, бореться з ожирінням, а також багата на необхідні вітаміни. Цю страву можна вживати в необмежених кількостях, і вона принесе вашому організму лише користь.

Інгредієнти

  • Цибуля - 6-7 шт
  • Капуста білокачанна - 1 шт
  • Болгарський перець - 2-3 шт
  • Зелень селери - пучок
  • Петрушка - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Всі овочі дрібно нарізати, залити водою і варити.

  • 02

    Після закипання потримати суп на середньому вогні ще 10 хв.

  • 03

    Потім зробити маленький вогонь і зачекати, поки овочі не стануть м'якими.

  • 04

    Добре розмішати, додати сіль, перець за смаком.

  • 05

    Прикрасити зеленню.