Несподіване, корисне і легке поєднання фруктів і ягід надасть ефектності не лише вашому столу, але і вашому витонченому смаку. Якому гурманові не захочеться покуштувати солодкий плід манго з його легким терпеново-смолянистим ароматом із такими вже звичними для нас бананами і ківі. Це екзотичне поєднання злегка розбавить мешканка наших місць - журавлина, яка додасть салату не лише яскраво-червоні кольорові нотки, але і цілий букет унікальних властивостей, притаманних тільки їй. З нею вам не будуть страшні ніякі хвороби, організм запрацює з точністю годинникового, зовнішній вигляд сподобпється на диво всім. Вишня ж підкреслить гармонійність смакового букета.
Почистити манго, банан і ківі і порізати скибочками. Журавлину на 15 хвилин замочити в коньяку або сиропі від коктейльної вишні.
Змішати фрукти і викласти салат з манго в салатницю. Зверху розподілити журавлину з коньяком (сиропом). Можна полити ще сиропом.
Прикрасити салат з манго вишнею. Смачного!