Салат з кус-кусом, помідорами і фетою
Кількість порцій - 1
Час приготування - 25 хв

Салат з кус-кусом, помідорами і фетою

Кус-кус - це не тільки модна, корисна і поживна каша. Ці маленькі золотаві зернятка можна використовувати для приготування оригінальних страв, наприклад, салатів. Якщо використовувати соус або маринад, крупу не потрібно варити і навіть заливати окропом. Навіщо кус-кус в салаті? Для незвичайної текстури, красивого зовнішнього вигляду, і, звичайно ж, з ним страва стане смачнішою і ситнішою. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує поєднувати кус-кус з помідорами, фетою і зеленню. Радимо спробувати!

Інгредієнти

  • Кус-кус - 50г
  • Фета - 60г
  • Помідор консервований - 25г
  • Помідор в'ялений - 20г
  • Молоко - 10мл
  • Синя цибуля - 20г
  • Пластівці чилі - 1г
  • Цедра і фреш з половинки лимона - 100г
  • Маш-салат - 7г
  • Рукола - 7г
  • Базилік - 3г
  • Бебі шпинат - 7г
  • М'ята - 3 гілочки
  • Кінза - 3 гілочки
  • Перець чорний - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Цукор - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Суху крупу насипати в піалу і залити розсолом, злитим з консервованих помідорів.

  • 02

    Зробити крем з фети.

  • 03

    З консервованих помідорів приготувати пюре. В'ялені помідори, цедру лимона, кінзу з м'ятою і цибулю подрібнити і змішати з кус-кусом. Додати гострий сушений перець. Добре вимішати салат.

  • 04

    Додати сіль, цукор, влити олію з в'ялених томатів.

  • 05

    В окремому посуді змішати подрібнені маш-салат, бебі шпинат, рукколу. Цю суміш заправити олією з в'ялених томатів, посолити і поперчити.

  • 06

    Викласти салат на тарілку в наступному порядку: шар крему, кус-кус і салатна суміш.