Коли вам захочеться чогось незвичайного, смачного і корисного, спробуйте цю страву. Поєднання в ній таких продуктів як мідії, оливки і авокадо порадує вас не лише несподіваним і вишуканим смаком, але і чудовим настроєм і самопочуттям. Насолоджуватися ніжною консистенцією і приємним смаком мідій можна без особливого страху зіпсувати контури своєї фігури через їх неймовірно малу калорійність. У незвичайному м'ясі цих молюсків не міститься вуглеводів, зате є висока концентрація високоякісного білку, Омега-3-кислот, вітамінів і мікроелементів. Соус стане родзинкою страви і складе чудову компанію іншим інгредієнтам.
Листя салату вимити, просушити, нарвати. Авокадо розрізати навпіл і, видаливши кісточку, нарізати соломкою.
Оливки нарізати кільцями. Авокадо з'єднати з листям салату і оливками, додати мідії, перемішати.
Для соусу зазначені інгредієнти (вершки, лимонний сік, майонез, коньяк) з'єднати і збити. При подачі укласти салат на блюдо, прикрасити соусом і скибочкою лимона.