Суп із квасолі та пасти
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Суп із квасолі та пасти

Існує декілька основ індійської кухні - це безперечно рис, пшеничне борошно - атта, з нього печуть різні коржики і хліба, і близько 50 видів бобових. Це горох, сочевиця, квасоля велика і маленька, та багато інших видів. Чудова риса бобових, в тому числі квасолі, полягає в тому, що вони здатні забезпечувати організм енергією на багато годин. Квасоля допоможе відновити і відрегулювати порушений обмін речовин, залізо, що міститься в квасолі, формує еритроцити і допомагає збагачувати клітини киснем. При захворюваннях шкіри і проблемах з кишечником допоможе сірка, а обмін вуглеводів регулює цинк. Якщо правильно підготувати боби квасолі до зберігання, то їх можна зберігати до одного року. Для цього потрібно добре промити боби, ретельно висушити, помістити в щільний герметичний контейнер або пакет, потім прибрати в холодильник.

Інгредієнти

  • Квасоля консервована - 150 г.
  • Паста - 100 г.
  • Вершкове масло - 2 ст. л.
  • Цибуля - 150 г.
  • Часник - 1 ч. л.
  • Помідори - 200 г.
  • Орегано - 1 ч. л.
  • Томатне пюре - 3 ст. л.
  • Борошно - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Нагріти масло на сковороді, додати цибулю і обсмажити на сильному вогні протягом 1-2 хвилин.

  • 02

    Додати часник і обсмажити на середньому вогні протягом декількох секунд.

  • 03

    Додати консервовану квасолю і помідори, готувати на середньому вогні протягом 1-2 хвилин, безперервно помішуючи.

  • 04

    Додати орегано і готувати на сильному вогні протягом декількох секунд.

  • 05

    Додати 2,5 чашки гарячої води, томатне пюре, сіль, добре перемішати і готувати на сильному вогні протягом 2-3 хвилин, безперервно помішуючи.

  • 06

    Додати відварену пасту і борошно, розмішане з 20 г. води, добре перемішати і готувати на сильному вогні протягом ще 1-2 хвилин.

  • 07

    Подавати гарячим зі свіжими вершками і тертим сиром.